Mun's


Entries About Linkies Stuff FACEBOOK BLOGSKIN TWITTER FOLLOW DASHBOARD
The owner


Assalamualaikum,mun's here ^_^ 18 and cute bhahahahah lol just jokingg jgn muntah ye :P welcome to my blogsite.thankyou for coming! do leave your footprints okay? ;)
Tagbord

Spread your beautiful words here ;)
put your url okay darls ! ^^ tell me if you follow me , i wnt to follow you back ! hee
my chatbox ada probs sikit , so just push the GO button once okay :D

Old Entries



instagram

hi there ! follow me :D
Follow @muniralala


Credits


Basecode/Template : AtinTory .
Editor : Munira Hasnim
Header : Munnn
header testingg ! ^^

assalamualaikum,

halooo,okaaaay dah cakap dgn Fatanah nak buatkan header, sooo jeng jenggg~ hmmm i don't know , rasa tak puas hati lah , sbb macaaaamm hmmmm taktau lah antara aku ni memey tak berbakat or ke-kreativiti-an terbantut di tengah-tengah malam ni --

anw ! to my sweet little fatanah yang nak upsr tahun ni tuu , nahh ^_^ sorry sangaaat , akak punya pale ni xdapat nak kreatif lagi :P so ni ada duaa , pilih lah mana2 yang boleh dipilih haha , kalau xnak pilih pungg takpe :'( *cewahh nak sedih2 pulak ,takpelaa nak deramaa skjap hihi poyo jeh kak mun ni :pppp ni dah siap transparenkan tauu , kalau nak yg tk transparent ....... bagitau :D


http://3.bp.blogspot.com/-of07rJB56vo/UWLxaUfcMEI/AAAAAAAAAzY/54QVAQNdQAA/s1600/fheader1.png

http://2.bp.blogspot.com/-tS-K2xh61Ck/UWLxczlqFHI/AAAAAAAAAzg/yFi9H-pRULY/s1600/fheader2.png
lalalala~ chiaow !